COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6799
Coronavirus stiri: 7616

PAS a stabilit deja cine va fi următorul prim-ministru al R. Moldova

26 iul. 13:42   Politică
5504 3

Lista miniştrilor viitorului Guvern este gata şi va fi prezentată în curînd, a declarat şeful statului, Maia Sandu, în cadrul şedinţei de constituire a noului Parlament.

În acelaşi timp, deputatul PAS Igor Grosu spune că formaţiunea pe care o reprezintă a stabilit deja cine va fi candidatul la funcţia de premier.

„Începînd cu ziua de joi, doamna preşedinte are mînă liberă să convoace fracţiunile parlamentare la consultări şi în urma consultărilor, va fi anunţat un candidat”, a declarat Igor Grosu.

În acelaşi timp, Grosu a menţionat că PAS a lansat invitaţii pentru discuţii mai multor persoane din alte partide extraparlamentare, pentru a participa la guvernare, fără a spune exact despre cine este vorba.

Alegerile parlamentare anticipate au fost validate de Curtea Constituţională în 23 iulie, iar aleşii poporului s-au întrunit azi la ședința de constituire a Legislativului. Decretul de convocare a Parlamentului a fost semnat vineri de şeful statului, Maia Sandu.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽