COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2906
Puterea stiri: 6719
Coronavirus stiri: 7487

PAS a stabilit deja cine va fi următorul prim-ministru al R. Moldova

26 iul. 13:42   Politică
5390 3

Lista miniştrilor viitorului Guvern este gata şi va fi prezentată în curînd, a declarat şeful statului, Maia Sandu, în cadrul şedinţei de constituire a noului Parlament.

În acelaşi timp, deputatul PAS Igor Grosu spune că formaţiunea pe care o reprezintă a stabilit deja cine va fi candidatul la funcţia de premier.

„Începînd cu ziua de joi, doamna preşedinte are mînă liberă să convoace fracţiunile parlamentare la consultări şi în urma consultărilor, va fi anunţat un candidat”, a declarat Igor Grosu.

În acelaşi timp, Grosu a menţionat că PAS a lansat invitaţii pentru discuţii mai multor persoane din alte partide extraparlamentare, pentru a participa la guvernare, fără a spune exact despre cine este vorba.

Alegerile parlamentare anticipate au fost validate de Curtea Constituţională în 23 iulie, iar aleşii poporului s-au întrunit azi la ședința de constituire a Legislativului. Decretul de convocare a Parlamentului a fost semnat vineri de şeful statului, Maia Sandu.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽