COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2921
Puterea stiri: 6763

PAS a schimbat trei candidaţi de pe listă ca urmare a scandalurilor legate de numele acestora

15 iun. 19:43   Politică
2011 6

Este vorba despre Nata Albot, Alexandru Catan și Petru Gandrabur. Membrii CEC au aprobat noua componenţă propusă de formaţiunea condusă de Igor Grosu.

Astfel, în locul Natei Albot, care era pe locul opt în listă figurează acum actualul deputat PAS Vladimir Bolea, aflat cu o poziţie mai jos. Jurnalista Nata Albot şi-a retras candidatura de pe lista PAS, după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre incidentul în care a fost implicată în 2016. Atunci, aceasta a fost prinsă cu 0,78 grame de marijuana pe Aeroportul Chişinău. Atunci, preşedintele PAS declara că acuzaţiile în adresa lui Albot sunt nişte minciuni şi insinuări.

Ulterior însă, jurnalista a recunoscut că a fost prinsă cu droguri pe aeroport. Totodată, Alexandru Catan, despre care presa a scris că figurează într-un dosar penal pentru contrabandă cu alcool în proporții deosebit de mari a fost înlocuit cu Artemie Cătănoi. Ultimul a activat anterior în cadrul Consiliului Raional Căuşeni. Iar Petru Gandrabur, care este acuzat de escrocherie, într-un dosar trimis deja în instanță, va fi înlocuit cu Iurie Pasat, primarul satului Bălceana care este pe locul 53.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽