Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PAS a schimbat trei candidaţi de pe listă ca urmare a scandalurilor legate de numele acestora

15 iun. 2021,, 19:43   Politică
2724 6

Este vorba despre Nata Albot, Alexandru Catan și Petru Gandrabur. Membrii CEC au aprobat noua componenţă propusă de formaţiunea condusă de Igor Grosu.

Astfel, în locul Natei Albot, care era pe locul opt în listă figurează acum actualul deputat PAS Vladimir Bolea, aflat cu o poziţie mai jos. Jurnalista Nata Albot şi-a retras candidatura de pe lista PAS, după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre incidentul în care a fost implicată în 2016. Atunci, aceasta a fost prinsă cu 0,78 grame de marijuana pe Aeroportul Chişinău. Atunci, preşedintele PAS declara că acuzaţiile în adresa lui Albot sunt nişte minciuni şi insinuări.

Ulterior însă, jurnalista a recunoscut că a fost prinsă cu droguri pe aeroport. Totodată, Alexandru Catan, despre care presa a scris că figurează într-un dosar penal pentru contrabandă cu alcool în proporții deosebit de mari a fost înlocuit cu Artemie Cătănoi. Ultimul a activat anterior în cadrul Consiliului Raional Căuşeni. Iar Petru Gandrabur, care este acuzat de escrocherie, într-un dosar trimis deja în instanță, va fi înlocuit cu Iurie Pasat, primarul satului Bălceana care este pe locul 53.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?