X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

PAS a comentat propunerea lui Dodon de a avea o discuție cu Sandu

21 noi. 2020,, 12:15   Politică
8000 15

Unica discuție care poate avea loc între Maia Sandu și Igor Dodon poate fi doar despre dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Declarația a fost făcută de către deputatul PAS, Mihai Popșoi, după ce Dodon a declarat că vrea o întrevedere cu Maia Sandu în cadrul căreia să discute despre „transferul de putere și cum îi oferă locul de președinte”, transmite deschide.md.

„Unica discuție cu Dodon poate fi despre data alegerilor anticipate, care trebuie desfășurate cît mai curînd pentru a oferi țării un parlament legitim și reprezentativ”, a declarat Popșoi.

În cadrul emisiunii „Igor Dodon răspunde”, acesta a spus următoarele: „Ar fi bine să fie o discuţie între aceşti doi lideri – Dodon şi Maia Sandu, în timpul apropiat. Să fie o discuţie despre cum asigurăm transferul, cum îi ofer locul de preşedinte. sînt mai multe proceduri... CEC, Curtea Constituţională. Am înţeles că pe 24-25 decembrie ei planifică să facă inaugurarea. Eu am dat comandă colegilor din administraţia prezidenţială pentru a pregăti toate procedurile legale”.

Amintim că mandatul de președinte al lui Igor Dodon expiră pe data de 23 decembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?