X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Partidului "Forța Diasporei" cere Maiei Sandu să intervină în situația de pe piața aviației civile

15 mai. 2023,, 17:00   Politică
4248 1

Liderul Partidului „Forța Diasporei”, Nicolae Rapcea, a adresat o declarație oficială președintei Maia Sandu în care solicită ca aceasta să intervină pentru a rezolva situația de pe piața aviației civile din Moldova, care face ca prețul biletelor să din și spre țara nostră să devină costisitoare.

În acest context, Rapcea a solicitat șefei statului să facă demersurile necesare către autoritățile compentente pentru a fi investigat cît de corect sînt stabilite prețurile biltelor pentru cursele avia de către unele copanii, transmite newsmaker.md.

Totodată, liderul formațiunii „Forța Diasporei” a solicitat președintei Sandu să dispună crearea condițiilor necesare ca pe piața din Republica Moldova să vină companii avia low cost.

„Stimată doamnă președinte! Acest mesaj al meu către Dvs vine ca urmare a unei situații create recent, care afectează la modul practic Diaspora, o mulțime de cetățeni de-ai noștri sesizîndu-mă în ultima perioadă la această temă. Concret este vorba despre situația creată pe piața aviației civile, care face ca zborul cu avionul din și spre Republica Moldova să devină din nou un lux ca și acum 10 ani”, se arată în declarație.

Nicolae Rapcea a declarat că reprezentanții diasporei moldovenești înțeleg că președintele Republicii Moldova nu are atribuții directe în domeniul aviației civile, dar așteptările cetățenilor în soluționarea acestei probelme sînt legate anume de ea. „Conaționalii noștri spun deschis că votul pentru PAS a fost de fapt un vot pentru Dvs, de aceea solicităm să faceți uz de toată influența pe care o aveți asupra factorilor decizionali, astfel încît problema să fie soluționată cît mai rapid și în interesul cetățenilor”, a menționat acesta.

4
0
0
5
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?