X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Partidul Șor reacţionează după ce CEC a refuzat să-l înregistreze în cursa electorală

3 ian. 2019,, 17:10   Politică
4643 4

După ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a refuzat înregistrarea listei candidaților Partidului Șor în cursa electorală pentru alegerile parlamenatre din februarie, formațiunea vine cu o reacţie în care se menţionează că astăzi "a fost organizată o nouă provocare politică".

Într-un comunicat de presă, partidul aminteşte despre excluderea din campania electorală a Reghinei Apostolova, cea care în 2018 a încercat să lupte pentru funcşia de primar al oraşului Chişinău.

"Nu este pentru prima dată cînd ne sînt puse piedici la participarea în campaniile electorale. La fel de incorect și ilegal au fost excluși din campania electorală candidatul nostru la funcția de președinte la scrutinul din 2016 și cel la funcția de primar al Chișinăului, la alegerile noi din 2018. Din păcate, problema nu constă în calitatea actelor prezentate, dar în faptul că cineva nu vrea să permite participarea Partidului „ȘOR” la alegeri", se arată în comunicat.

Partidul afaceristului cu o reputaţie dubioasă, Ilan Şor, spune că nu se va opri aici, iar membrii formaţiunii vor "îndeplini toate cerințele, inclusiv pe cele suplimentare, inventate de membrii CEC, astfel încît să nu mai existe nici cel mai mic motiv pentru a ne fi refuzată înregistrarea".

În cadrul ședinței a CEC de astăzi, 3 ianuarie, demersul de înregistrare a candidaţilor la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională din partea Partidului Politic „ȘOR” nu a fost adoptat din cauza că în dosarele candidaților au fost depistate numeroase abateri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?