Partidul Șor, înregistrat în cursa electorală

Partidul Șor, înregistrat în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală a înregistrat Partidul „ȘOR” în cursa electorală pe circumscripția națională. Astfel pe lista respectivului partid se regăsesc 51 de deputați.


Totuși subiectul a generat discuții aprinse în cadrul CEC, Vladimir Șarban făcînd referire la reacția partidului apărută imediat după decizia CEC de săptămîna trecută prin care nua înregistrat Partidul Șor.


 „Pe mine m-a deranjat mult acest comunicat al partidului în care se spune că au fost inventate motive politice ca să nu fie înregistrat partidul respectiv”, a declarat Șarban. 


Primarul de Orhei și-a adus astăzi mai mulți susținători în fața sediului CEC pentru a susține partidul. Amintim că CEC a amînat săptămîna trecută înregistrarea candidaților lui Șor din cauza unui duium de nereguli în actele acestora. 


Ilan Șor a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare în iunie 2017. În aceeași zi, acesta a fost eliberat din arest la domiciliu, aflîndu-se pînă astăzi în libertate, sub control judiciar, pînă la pronunțarea sentinței definitive de către Curtea de Apel Cahul.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load