COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Partidul Șor încearcă să cumpere alegătorii din Hîncești

Partidul Șor încearcă să cumpere alegătorii din Hîncești

Adulți și copii din raionul Hâncești, unde pe 15 martie vor avea loc alegeri parlamentare noi, sînt duși în excursii gratuite la OrheiLand de către Partidul Șor. În schimb, li se împart ziare ale acestei formațiuni politice.

Asta reiese dintr-un video apărut pe internet, în care sînt surprinși mai mulți copii ce se pregătesc de călătorie. Purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor a negat inițial informația, dar, după ce i-am trimis filmulețul, ne-a spus că nu vede „nimic rău” în organizarea unor asemenea excursii. Reprezentanții Comisiei Electorale Centrale atenționează însă că minorii NU pot fi implicați în activități politice.

În imagini se văd două autocare, iar lângă ele se află un grup de copii, care ar fi din satul Stolniceni, raionul Hâncești. O femeie, care ține în brațe o mulțime de ziare de-ale Partidului Șor, susține că ei pleacă la OrheiLand, iar călătoria este organizată de aceeași formațiune politică.


Mai mult, femeia recunoaște că astfel de excursii NU sînt organizate pentru prima dată.

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Electorale Centrale ne-a declarat că instituția poate investiga acest caz doar după ce va fi depusă o sesizare. Totuși, el a atenționat că minorii NU pot fi implicați în activitățile unei formațiuni politice.

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor, Alina Șargu, a negat inițial informația despre organizarea unor excursii de către această formațiune politică, dar, după ce i-am trimis filmulețul, ne-a spus că nu vede „nimic rău” în organizarea lor pentru copii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load