X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Partenerul român al lui Plahotniuc a declarat că pleacă din politică

7 dec. 2020,, 11:00   Politică
5833 2

Liderul partidului "Pro Romania", Victor Ponta a anunțat că pleacă din politică, după ce rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din România a arătat că partidul condus de ex-premierul statului vecin, nu acumulează 5%, necesare pentru a accede în parlament, transmite timpul.

"Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!", a scris Victor Ponta pe Facebook, mulțumindu-le tuturor celor care au fost cu el "în acest proiect".

"Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari!
Numai bine prietenilor - numai bine tuturor celorlalti!
NEVER GIVE UP!", a scris Victor Ponta, fără a oferi alte detalii, scrie Digi24.

Expresia engleză cu care fostul prim-ministru și-a încheiat mesajul ("Nu renunța niciodată") sugerează că ar putea fi o decizie temporară de a face un pas înapoi.

Amintim că Victor Ponta a fost partenerul politic al ex-liderului PDM, Vlad Plahotniuc, iar ulterior el a apărut într-o fotografie alături de liderul Partidului ProMoldova din Moldova, Andrian Candu, care este cea mai apropiată rudă a lui Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?