X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Parlamentul se întrunește în ședință vineri. Ce subiecte sînt pe ordinea de zi

14 apr. 2021,, 14:57   Politică
2507 0

Circa 20 de subiecte vor fi examinate de Parlament, în cadrul ședinței plenare de vineri, 16 aprilie curent. Întrunit astăzi în ședință, Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din săptămîna curentă.

Astfel, deputații vor examina proiectul de lege cu privire la blocul locativ, destinat participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Centrala Atomo Electrică Cernobîl; proiectul privind instituirea unor măsuri de susținere a întreprinderilor micro în cazul imposibilității calculării, raportării și achitării impozitelor, taxelor și altor plăți obligatorii; proiectul privind acordarea, cu titlu de excepție, a dreptului la pensie anticipată pentru limită de vîrstă; proiectul de lege privind compensarea tarifelor la energia electrică utilizată de consumatorii gospodăriilor casnice etc.

De asemenea, vor fi dezbătute modificările la Legea privind protecția socială a cetățenilor care au avut de suferit de pe urma catastrofei de la Cernobîl, la Legea privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte, la Legea privind tratatele internaționale ale Republicii Moldova, la Legea cu privire la serviciul diplomatic etc.

Ședința plenară din 16 aprilie curent va începe la ora 10.00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?