COVID-19 în MOLDOVA

Parlamentul se întrunește în ședință. Cînd va avea loc aceasta

Parlamentul se întrunește în ședință. Cînd va avea loc aceasta

Parlamentul urmează să se întrunească astăzi la ora 14-00 pentru a dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Condus de Ion Chicu. Subiectul se regăsește pe ordinea de zi a Biroului Perlament care a început acum cîteva minute.

Potrivit premierului Ion Chicu, despre faptul că Legislativul urmează să se întrunească în ședință el a fost anunțat de speakerul Zinaida Greceanîi.

„După cum cunoașteți, astăzi la ora 14-00, din cîte știm preventiv, în Parlamentul Republicii Moldova se va dezbate moțiunea de cenzură semnată săptămîna trecută de reprezentanții a două partide politice. Din cîte am fost informat astăzi dimineața de doamna președinte al Parlamentului, astăzi se va convoca ședința Biroului permanent cu propunerea de a dezbate moțiunea astăzi la ora 14-00”, a declarat premierul în cadrul ședinței de azi a Guvernului.


De precizat că mai mulți deputați din opoziție au fost testați pozitiv la COVID-19, respectiv, numărul celor care ar putea vota moțiunea de cenzură este sub 51, ceea ce face imposibilă demiterea Guvernului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load