Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Parlamentul se întrunește în ședință. Cînd va avea loc aceasta

20 iul. 2020,, 10:32   Politică
3449 0

Parlamentul urmează să se întrunească astăzi la ora 14-00 pentru a dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Condus de Ion Chicu. Subiectul se regăsește pe ordinea de zi a Biroului Perlament care a început acum cîteva minute.

Potrivit premierului Ion Chicu, despre faptul că Legislativul urmează să se întrunească în ședință el a fost anunțat de speakerul Zinaida Greceanîi.

„După cum cunoașteți, astăzi la ora 14-00, din cîte știm preventiv, în Parlamentul Republicii Moldova se va dezbate moțiunea de cenzură semnată săptămîna trecută de reprezentanții a două partide politice. Din cîte am fost informat astăzi dimineața de doamna președinte al Parlamentului, astăzi se va convoca ședința Biroului permanent cu propunerea de a dezbate moțiunea astăzi la ora 14-00”, a declarat premierul în cadrul ședinței de azi a Guvernului.

De precizat că mai mulți deputați din opoziție au fost testați pozitiv la COVID-19, respectiv, numărul celor care ar putea vota moțiunea de cenzură este sub 51, ceea ce face imposibilă demiterea Guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?