Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Parlamentul a început exercițiul de estimare a numărului de persoane dispuse pentru vaccinare

9 apr. 2021,, 10:15   Politică
3145 0

Secretariatul Parlamentului precizează că a fost inițiat exercițiul de estimare a numărului de persoane dispuse pentru a li se administra vaccinul anti-COVID-19.

„Aceasta este o etapă preparatorie necesară și recomandată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale întru estimarea numărului necesar de doze, modalitatea și graficul de vaccinare. Procedura propriu-zisă va avea loc în conformitate cu planul de vaccinare stabilit de ministerul de profil.

În acest context, corpul de deputați și angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost informați despre acest exercițiu și rugați să-și exprime disponibilitatea de a fi sau nu vaccinați. Totodată, precizăm că de la începutul pandemiei și pînă în prezent, 145 de persoane, inclusiv deputați și angajați ai Secretariatului Parlamentului, au fost infectați cu noul tip de coronavirus.

Secretariatul Parlamentului condamnă acțiunile de dezinformare și manipulare a opiniei publice și recomandă instituțiilor mass-media să informeze corect, obiectiv și imparțial societatea”, se arată într-un comunicat de presă al Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?