X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ordinul de Onoare, pentru un fost ambasador turc în Moldova

22 feb. 2018,, 11:50   Politică
4203 2

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat un decret privind acordarea Ordinului de Onoare fostului ambasador al Turciei în țara noastră Hulusi Kilic, informează Noi.md.

Șeful statului a scris pe o rețea de socializare că a acordat această distincție în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea și aprofundarea colaborării interstatale constructive și atotcuprinzătoare dintre Republica Turcia și Republica Moldova în diferite domenii, precum și pentru contribuție la implementarea unor proiecte de investiții în țara noastră.

Dodon a menționat că, în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu Hulusi Kiliç, i-a mulțumit pentru suportul considerabil în aprofundarea și consolidarea relațiilor de prietenie dintre statele și popoarele noastre.

De asemenea, el i-a mulțumit pentru proiectele de asistență tehnică de sute de milioane de lei pentru Republica Moldova, inițiate pe parcursul mandatului lui Hulusi Kiliç.

Dodon i-a urat ambasadorului multă sănătate și succes în activitatea pe care o desfășoară, menționînd faptul că oricînd va fi un oaspete binevenit în Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?