X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Opinie: Sandu a procedat ca Plahotniuc (VIDEO)

15 iun. 2020,, 10:42   Politică
5285 9

Fostul prim-ministru al Moldovei, Maia Sandu, și-a părăsit funcția, propunînd o istorie absolut prostească cu numirea procurorului general, iar în această situație ea a acționat ca Vladimir Plahotniuc: procurorul va fi al meu, prin orice modalitate!

De această părere este șeful delegației TASS în Moldova, Valerii Demidețki, vorbind în cadrul emisiunii ”Mecanismul de acțiune” cu Elena Levițkaia-Pahomova" de la postul de televiziune "NTV Moldova", transmite Noi.md.

Întrebat de ce președintele țării, Igor Dodon, și Partidul Socialiștilor nu au reușit să obțină un parteneriat pe termen lung cu prim-ministrul Maia Sandu și blocul ACUM în ansamblu, căruia socialiștii, avînd cea mai mare fracțiune parlamentară, i-a cedat practic tot guvernul și au făcut alte cedări, el a menționat că nu a reușit pentru că Maia Sandu a tratat acest lucru ca o ca o rampă de lansare pentru viitoarele alegeri prezidențiale.

"Ea s-a grăbit să joace acest Joc. Și iată acest joc a dus la faptul că a fost demisă, oferind o poveste absolut prostească cu procurorul. Ea a acționat în această situație ca Plahotniuc: procurorul va fi al meu, prin orice modalitate!"- a spus Valerii Demidetski.

El a calificat drept inadmisibilă situația în care Maia Sandu a venit la ședința Consiliului Superior al Magistraturii și și-a înaintat cerințele acolo, s-a certat, ceea ce nimeni nu și-a permis.


După cum consideră șeful delegației TASS în Moldova, și după cum o recunosc și înșiși cei de dreapta, guvernul Maia Sandu este cel mai rău guvern din istorie, alcătuit din oameni, departe de management, din rîndul reprezentanților unor ONG-uri, supuși nu populației, dar celor care îi finanțează, sponsorilor din vest.

"Ei au fost închiși, departe de conducerea, care nu știu nimic, dar spun că toată lumea poate", - a declarat Valerii Demidetski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?