X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Opinie: Sandu a lucrat mînă în mînă cu Plahotniuc

16 mar. 2020,, 12:30   Politică
12644 13

Maia Sandu l-a distrus pe Andrei Năstase, folosind toată combinația împotriva lui la cel mai înalt nivel și ea a lucrat în tot acest timp mînă în mînă cu Vladimir Plahotniuc.

De această părere este deputatul în parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea pe pagina sa de socializare, descriind în detaliu combinațiile Maiei Sandu.

1. A folosit în 2015-2019 Jurnal TV pentru a se spăla de imaginea de servitoare a lui Plahotniuc, de miliard și aeroport.

2. S-a alăturat în calitate de participant de rînd la mitingurile PSRM, PN, PPDA, pretinzînd la imaginea de "luptătoare cu regimul" pe care l-a servit timp de 4 ani!

3. L-a convins pe Năstase în ianuarie 2016 să înainteze Guvernului Filip o "listă cu cerințe" pentru încetarea protestelor. Protestele s-au oprit. Regimul s-a întărit.


4. A primit sprijinul lui Plahotniuc în înlăturarea lui Năstase din poziția de candidat la prezidențiale: a) sondaje, în care Sandu conducea în ratinguri, b) pliante împotriva lui Năstase, c) retragerea lui Leancă, Ghimpu, Lupu din cursă în favoarea lui Sandu, d) Toate canalele de televiziune lui Plahotniuc l-au demonizat pe Năstase și au zeificat-o pe Sandu.

5. În guvernul Sandu, PAS a primit toate funcțiile-cheie, PPDA-2 fotolii.

6. S-a întâînit pe ascuns în august cu Rothschild, dîndu-i Aeroportul. Rothschild este partenerul lui Șor și Plahotniuc. Clanul Rothschild este partenerul lui Soros, stăpînul Maiei Sandu.

7. La alegerile locale din capitală, Sandu îndemna poporul, împreună cu infractorul Chirtoacă, să-l susțină pe Năstase. De fapt, l-a îngropat eliminîndu-l din guvern.

8. În noiembrie 2019, ea dă ultima lovitură! Fără a informa partenerii din PPDA și PSRM, ea a înaintat o nouă lege cu privire la Procuratura Generală, ceea ce a dus la demisia guvernului, distrugerea coaliției PSRM-ACUM.

9. După căderea guvernului, ratingul Maiei Sandu a crescut, iar Năstase și PPDA au eșuat (3%)!

10. Înlăturîndu-l pe Năstase, Sandu, cu ajutorul UE, își înaintează din nou candidatura la funcția de președinte. Dar în 2016 ea a promis să-l susțină pe Năstase în această funcție. Acum Tusk îl distruge pe Năstase…

11. În Parlament, grupul Candu-Sandu-Șor votează împreună, constituind o alianță informală. Aparent, acest cartel oligarhic o va susține pe Sandu la alegeri.

12. În spatele Maiei Sandu se află globaliștii și oligarhia financiară mondială (democrații Clinton, Obama, Biden, Soros). În spatele lui Plahotniuc sînt aceiași domni! Ei l-au promovat pe Plahotniuc în 2016 cu mîinile lui Nuland. Despre Rothschild și Soros voi știți deja.

13. Acum înțelegeți că, spunînd Candu, noi avem în vedere Sandu?

"Reiese că Dodon a rămas să lupte singur cu oligarhii și rechinii mari? Nu. Cu el este poporul, biserica, PIB-ul și tovarășul Si. Marele Joc abia începe...", a scris Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?