Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Opinie: Propunerea lui Usatîi pentru Dodon - un circ ieftin

17 dec. 2019,, 09:00   Politică
6734 12

Propunerea primarului de Bălți, Renato Usatîi, către președintele Moldovei, Igor Dodon, de a se întîlni în prezența jurnaliștilor pentru a discuta o serie de probleme din capitala de nord, rezolvarea cărora necesită participarea autorităților centrale, este un circ ieftin de la un needucat, analfabet în domeniul guvernării, persoană incompetentă.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și în prezent expert independent, Alexandru Muravschi, comentînd pe pagina sa de socializare aceste informații despre propunerea lui Renato Usatîi pentru Igor Dodon, transmite Noi.md.

„Putem spune că primarul municipiului îl invită la un duel verbal pe președintele țării, demonstrînd, astfel, lipsa sa de educație și analfabetismul în domeniul funcționării statului. Mai mult decît atît, el propune discutarea problemelor care nu au nicio legătură cu funcțiile și împuternicirile președintelui, dar ar trebui să fie rezolvate cu guvernul printr-o muncă zilnică. Prin aceasta el își demonstrează incompetența în calitate de primar. Nu, bineînțeles, noi cu toții înțelegem că acesta este un Joc, dar totuși. Toată lumea se distrează, toți urmăresc cu interes ce se întîmplă. Intrigă, cum se va termina totul. Dar nu există nicio intrigă. Pur și simplu un circ ieftin”, a subliniat Alexandru Muravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?