TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: Propunerea lui Usatîi pentru Dodon - un circ ieftin

Propunerea primarului de Bălți, Renato Usatîi, către președintele Moldovei, Igor Dodon, de a se întîlni în prezența jurnaliștilor pentru a discuta o serie de probleme din capitala de nord, rezolvarea cărora necesită participarea autorităților centrale, este un circ ieftin de la un needucat, analfabet în domeniul guvernării, persoană incompetentă.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și în prezent expert independent, Alexandru Muravschi, comentînd pe pagina sa de socializare aceste informații despre propunerea lui Renato Usatîi pentru Igor Dodon, transmite Noi.md.

„Putem spune că primarul municipiului îl invită la un duel verbal pe președintele țării, demonstrînd, astfel, lipsa sa de educație și analfabetismul în domeniul funcționării statului. Mai mult decît atît, el propune discutarea problemelor care nu au nicio legătură cu funcțiile și împuternicirile președintelui, dar ar trebui să fie rezolvate cu guvernul printr-o muncă zilnică. Prin aceasta el își demonstrează incompetența în calitate de primar. Nu, bineînțeles, noi cu toții înțelegem că acesta este un Joc, dar totuși. Toată lumea se distrează, toți urmăresc cu interes ce se întîmplă. Intrigă, cum se va termina totul. Dar nu există nicio intrigă. Pur și simplu un circ ieftin”, a subliniat Alexandru Muravschi.

Recomandă:
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load