Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Opinie: Plahotniuc se va stabili la Londra ca refugiat politic

28 iun. 2019,, 05:40   Politică
4808 4

Vladimir Plahotniuc nu se va întoarce niciodată în Moldova, va fi declarat în căutare de Interpol și se va stabili la Londra cu statut de refugiat politic şi tot acolo el stă şi acum.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu pentru Komsomolskaya Pravda de către omul de afaceri Grigore Karamalak, transmite Noi.md.

Comentînd „revoluția inopinată" care a avut loc în Moldova, el a spus că este foarte bucuros că țara a devenit în cele din urmă liberă și s-a eliberat de regimul lui Plahotniuc și de el însuși.

„Moldova a obţinut șansa de a deveni o țară cu adevărat liberă și democratică! Am fost în exil timp de douăzeci de ani, iar ultimii zece s-au datorat lui Plahotniuc. Pentru mine, eliberarea Moldovei de sub regimul lui Plahotniuc este o mare bucurie. Actualul guvern și președintele al Moldovei au reușit, totuşi, să se unească și să se opună acestui regim oligarhic. Moldova trebuie să fie o țară liberă. Acesta este un stat suveran, care are toate elementele pentru a fi independent. Iar Plahotniuc, venind la putere, a creat un regim în care era imposibil să trăiești și să faci afaceri. Oamenii erau intimidaţi, trăiau în frică, aşa cum era pe vremurile lui Beria! Îl cunosc pe Plahotniuc de multă vreme și i-am studiat bine psihologia și caracterul. El este o persoană care manipulează oamenii, o persoană care corupe oameni”, a subliniat Grigore Karamalak.

Potrivit lui, Plahotniuc mereu făcea un Joc dublu, chiar triplu, intimidînd lumea.


„Sînt sigur că Plahotniuc nu se va întoarce niciodată în Moldova, va fi declarat în căutare de Interpol. Se va stabili la Londra cu statut de refugiat politic. Şi acum stă acolo”, a spus omul de afaceri.

P.S. Potrivit www.noi.md, Vladimir Plahotniuc nu este în Londra, ci în Miami, SUA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?