TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: Plahotniuc face o ultimă demonstrație de forță

Ceea ce face acum oligarhul Vladimir Plahotniuc prin așa-zisele proteste este, de fapt, o acțiune de negociere a retragerii sale, afirmă jurnalistul Alex Cozer.

„Există informații din mai multe surse că Plahotniuc face o ultimă demonstrație de forță pentru a-și negocia retragerea. A sa și a finului Candu. Solicită unor reprezentanți diplomatici asigurări internațioanale că i se va permite să părăsească Republica Moldova, lui și finului Andrian Candu. Vrea asigurări că nu li se va întîmpla nimic, iar în schimb promite că va „ceda” puterea pașnic”, afirmă Cozer.

„Mă adresez liderilor guvernării. Plahotniuc nu mai are ce ceda și nici ce negocia. El a pierdut totul. Nu tranzacționați nimic cu mafiotul. Tot ce i se poate promite în acest sens, după cum am spus și recent, sînt condiții bune în penitenciar și vizite periodice însoțite de sacoșe cu hrișcă și tușonkă. Nimic mai mult. Acest individ a furat miliarde din buzunarele cetățenilor. A adus suferință enormă pentru sute de mii de oameni. Suferința nu mai poate fi recuperată, dar banii, de care are uriașă nevoie astăzi Republica Moldova - DA. Criminalul trebuie să ajungă la pușcărie, nu în Dubai sau Thailanda, acolo unde speră să se retragă!”, scrie jurnalistul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load