X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Opinie: "Plahotniuc ar putea reveni în Moldova pînă la iarnă"

12 iun. 2020,, 16:45   Politică
3479 2

Cu o anumită evoluție a evenimentelor din SUA, fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, ar putea reveni în Moldova deja pînă la iarnă.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de pe rețelele de socializare de către expertul, analistul politic din Belarus, Alexandr Șpakovski, informează eNews.

"Eu nu consider atît de mult în zvonurile fantastic despre revenirea în această țară a lui ”Vlad cel Magnific”, mai ales cu sprijinul americanilor. Cu o anumită evoluție a evenimentelor din SUA, Plahotniuc ar putea reveni deja spre iarnă pe plaiul natal.

Secretul longevității lui Vlad Gheorghievici este simplu: tone de compromisuri pentru toți oamenii oricît de semnificativi din Moldova, mulți reprezentanți ai clasei de guvernămînt din Rusia, România și din țări occidentale. Și în mod obiectiv, Plahotniuc și-a împărtășit cunoștințele în acest domeniu cu organizațiile americane corespunzătoare. Adică, acest compromis a fost obținut într-un mod destul de primitiv, dar despre asta altă dată", a scris Alexandr Șpakovski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?