Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Opinie: Occidentul propune Moldovei să calce din nou pe aceeași greblă

23 dec. 2020,, 11:30   Politică
13651 9

Occidentul propune Moldovei să calce din nou pe greblă, susținînd haosul și dezordinea în țară în interesul său.

De această părere este șeful delegației TASS în Moldova, Valerii Demidețki, vorbind în studioul unui post privat de televiziune și discutînd despre evoluțiile din țară, la ce va duce protestele agricultorilor, care înclină tot mai mult spre cerințe politice, transmite eNews.

"Astăzi toți strigă despre Parlamentul de noapte al socialiștilor. Dar cînd a fost investit Guvernul de noapte al lui Filip în 15 minute, fără a asculta programul, și s-a dus la Timofti să-l confirme, ce a fost asta?", s-a întrebat Valeriu Demidețchi.

Jurnalistul a amintit că domnul Sturza, ca un adevărat patriot al țării, s-a indignat atunci.

"A venit consilierul de la Departamentul de stat Victoria Nuland și a aprobat acest haos. Și curatorii occidentali i-au sprijinit. Biden i-a numit o istorie de succes, Merkel a fost în vizită aici. Fule, colegul lui Iurie Leancă la Universitatea din Moscova. Au venit la aeroport și chiar acolo au discutat. Așa sînt ei susținuți, iar acum ei ne propun că călcăm a doua oară pe greblă?", a spus Valerii Demidețki.


El a subliniat că agricultorii continuă să protesteze și de la cerințele economice, încălzite de unii politicieni, au trecut la lozinci politice.

Jurnalistul a atras atenția asupra faptului că la Chișinău a venit brigada "blindată" de tractoare din sud. "Deși agricultorii strigă că nu au cu ce plăti pentru combustibil, ar fi bine să aflăm cine plătește pentru această călătorie?", se întreabă el.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?