X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Opinie: Obiectivul Maiei Sandu este de a elimina forțele proruse și cele care împiedică apropierea de NATO (VIDEO)

30 oct. 2020,, 11:52   Politică
14272 15

„Ni se spune: trebuie să fim împotriva Rusiei. Toate ONG-urile, toate forțele proeuropene lucrează în acest sens. Ei fac totul pentru a ne face să ne îndreptăm spre NATO ".

Acest lucru a fost relatat de avocatul Pavel Midrigan în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” cu Iulia Fiodorova de pe postul NTV, transmite eNews.

- Maia Sandu are un obiectiv complet diferit în Moldova, în spatele ei stau unii oameni. Să elimine direcția pro-rusă, tot ceea ce împiedică apropierea cu NATO și Europa. Să îndepărteze mișcarea de stînga. Să facă ceea ce spun americanii. După discursul lui Putin de la Munchen, în 2007, cînd el a spus: poate revedem, încît nu numai voi să dirijați cu toată lumea, nu ar fi suficient pentru voi?
Midrigan a amintit că Dodon chiar a spus de la tribuna ONU: nu trebuie să fim împinși să ne certăm cu cineva.

- Ni se spune: trebuie să fiți împotriva Rusiei. Toate aceste ONG-uri, totul se face pentru a ne apropia de NATO, așa-numitele forțe proeuropene”, a spus el.

La observația prezentatorului că în 2019 Sandu a creat o alianță cu Dodon, Midrigan a răspuns:


- Nu a creat nimic. Au sunat-o și i-au spus - trebuie! După alegerile din 24 februarie pînă în 5-6 iunie totul era gol, în interior nu puteau face nimic. Nici Maia, nici Dodon. Forțele externe au convenit - să meargă împreună cît mai mult posibil. Nu de ea depindea acest lucru și nu de el, aici decid alte forțe. Dacă va spune un nene de acolo într-o anumită formă - da, dar să decidă singuri – mă îndoiesc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?