Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Opinie: Oamenii nu văd constructivism din partea Maiei Sandu

1 aug. 2020,, 13:44   Politică
3751 21

Deputatul în Parlamentul de prima legislatură Ilie Trombițchi a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care se arată dezamăgit de activitatea liderului PAS Maia Sandu.

Potrivit lui, Maia Sandu începe să lupte pentru destituirea lui Stoianoglo, considerînd că Stoianoglo nu luptă cu Dodon, și acest lucru o împiedică în căutarea dovezilor incriminatoare împotriva adversarului său înainte de alegeri.

„Stoianoglo deocamdată e unu la unu cu vechiul sistem de justiție. El nu are puteri să lupte și cu Dodon. Nu ar fi mai ușor și mai rezonabil ca ea să se preocupe de propria popularitate și să înceteze să piardă vremea cu fleacuri, inclusiv să lupte cu Stoianoglo și Năstase?”, s-a revoltat Trombițchi.
Totodată, el a menționat că problema reală a Maiei Sandu este că oamenii nu văd constructivism din partea ei, și pe viitor situația în acest sens se va agrava.

„Recomandarea mea este să propună lucruri pozitive și să nu piardă degeaba timpul. Și, cu părere de rău, eu deocamdată nu văd o echipă puternică de profesioniști de partea ei”, a conchis Ilie Trombițchi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?