Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Opinie: Nu a sosit timpul să va cereți scuze de la Președinte și PSRM?

26 iun. 2019,, 14:10   Politică
4845 6

Oponenții politici, zecile de partide și sutele de analiști au turnat anterior cantități industriale de minciună și dezinformare asupra Președintelui Republicii Moldova, liderului informal al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, și asupra PSRM, fiind acuzați de crearea unui "binom" cu Plahotniuc și le-au prezis o ”nuntă” a PDM și PSRM, totuși, anume PSRM și Dodon au început războiul împotriva PDM și l-au înlăturat pe Plahotniuc, iar în acest context toți criticii și analiștii remarcabili, lacheii lui Plahotniuc, ar fi trebuit să-și ceară scuze de la Președinte și PSRM.

Această opinie a fost exprimată de deputatul parlamentului din partea Partidului Socialiștilor, Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.
"Sînt pur și simplu uimit de modul în care cetățenii noștri au rezistat fluxului industrial de minciuni și dezinformare împotriva PSRM și a președintelui personal!

Cum au supraviețuit atacului din partea zecilor de partide, a sutelor de analiști? Acesta este pur și simplu un miracol, sincer. Amintiți-vă cum unii analiști erau siguri că PDM și PSRM vor juca o nuntă pînă de Paști? Unde este nunta, domnilor? Nu vreți să vă cereți scuze?", a scris el pe pagina sa de pe o rețea socială.

Bogdan Țîrdea a reamintit că PCRM, PN, PSDM și alți lachei ai păpușarului convingeau cetățenii că PSRM și PDM au format un anumit "binom" misterios și trădător?

"Esența binomului, cică, ar fi următoarea: PDM promovează nelegiuirea și prostia, iar PSRM se luptă cu acest lucru. Spre șocul lacheilor, anume PSRM și Dodon au început războiul împotriva PDM și l-au alungat pe Plahotniuc! Amintiți-vă cum declarau că PDM controlează jumătate din fracțiunea PSRM! Adică, socialiștii chiar la prima ședință a parlamentului vor părăsi fracțiunea! Dodon va rămîne doar cu Greceanîi, dar și acest lucru nu-i sigur! Ei, cine a părăsit fracțiunea, domnilor lachei? Fracțiunea este unită ca niciodată. Ei promovau neobosit și ideea precum că "vicleanul și josnicul" Dodon l-a rugat personal pe Plahotniuc să-l înlăture pe Usatîi din cursa electorală! Dar pe 24 iunie a apărut o înregistrare audio a discuțiilor dintre consilierul lui Plahotniuc, Radu Adrian și Renato Usatîi. Din înregistrare devine clar ca buna ziua: Usatîi este acela care a propus să-i înlăture pe dușmanii lui Plahotniuc - Dodon, Sandu și Năstase - în schimbul obținerii "pașaporului" și garanțiilor! Apropo, în alegeri așa și a fost. Usatîi l-a atacat la greu pe Dodon!", a subliniat Bogdan Țîrdea.


El a reamintit, de asemenea, că în alegerile parlamentare, Usatîi și Candu l-au acuzat pe Dodon și Rusia că piloții moldoveni sînt ținuți ostatici la Moscova! Chiar au deschis și un dosar penal pe 13 februarie. Apoi, au ieșit piloții și i-au mulțumit lui I. Dodon și Rusiei... Toată lumea își amintește cum holdingul PDM îl învinovățea pe Dodon de trădare de Patrie... Cică el a vrut să federalizeze Moldova, să introducă același dispozitiv ca în Germania, SUA, Canada, Belgia! Dar Kozak a adus dovezi că V. Plahotniuc a fost acela care a propus federalizarea! Totuși, cu adevărat se spune - Puterea este în Adevăr. Cu cine este adevărul – acela este mai puternic", a concluzionat deputatul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?