X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Opinie: Noii desemnaţi își pot pierde posturile ca urmare a reorganizării

18 dec. 2018,, 14:00   Politică
2801 5

Noii desemnaţi, care deţin, în prezent, posturi-cheie, își pot pierde posturile după alegerile parlamentare ca urmare a reorganizării, efectuate de noile administraţii ale instituțiilor la care aceştia au fost delegaţi.

Este opinia expusă de deputatul Partidului Socialiștilor, Vladimir Țurcan, în cadrul emisiunii „Mecanismul de acțiune cu Elena Leviţkaia-Pahomova, de la postul de televiziune NTV-Moldova, informează Noi.md.

Comentînd recentele numiri realizate, el a subliniat că acum, vorbind într-un limbaj politico-militar, are loc o curăţire a cadrelor şi are loc o pregătire, pentru orice eventualitate, a situaţiei cînd persoanele noi, desemnate pentru anumite posturi-cheie, de care multe depind, ar fi persoane proprii, de nădejde, demiterea cărora ar fi foarte dificilă, ulterior.

„Totuşi, faptul că aceste persoane, acum, au fost numite în post, nu înseamnă că ele nu ar putea fi demise mai tîrziu. Aș dori să le avertizez că există o formă juridică numită reorganizare. Reorganizarea poate fi efectuată pentru orice organism. Acest lucru înseamnă scoaterea tuturor în afara statelor de personal, după care are loc o nouă încadrare. Prin urmare, nu vă lăsaţi ademeniţi de acest truc!", a declarat Vladimir Ţurcan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?