X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Opinie: "Natalia Gavrilița are un rol de neinvidiat în viitoarea farsă"

28 ian. 2021,, 12:40   Politică
3209 4

Natalia Gavrilița în viitoarea farsă îi va reveni un rol de neinvidiat – să fie drept candidat la funcția de prim-ministru, care trebuie să prezinte spre dezbatere parlamentului componența cabinetului de miniștri și programul de activitate al guvernului, care intenționat – în orice caz așa plănuiesc inițiatorii farsei - nu trebuie să fie votați de majoritate.

De această părere este politologul Victor Josu, care a menționat că personal îi pare rău în această privință de Natalia Gavrilița, relatează Noi.md.

"Dacă vor fi sau nu vor fi votați este o altă întrebare despre care nu este vorba acum. Dar despre situația stupidă în care a fost pus omul. Probabil, și un program de activitate va alcătui (dar cum altfel, Constituția cere). Dar toate acestea pentru ce? Va fi un ghinion pentru Maia Sandu și partidul ei, care au inventat această farsă, dacă deputații PSRM și Partidul "Șor" și cei care s-au alăturat, vor lua și vor aproba guvernul Gavrilița.

Dar ei pot. În final, Moldova va primi un guvern din partea PAS, pentru care nu a votat fracțiunea parlamentară a PAS. Nu am studiat în mod special problema, dar nu m-ar mira dacă acest lucru va deveni o premieră absolută în istoria parlamentarismului mondial", a scris Victor Josu pe pagina sa de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?