X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Opinie: "Moldova nu trebuie să se implice în conflictul din Ucraina"

25 ian. 20:45   Politică
1987 0

Amenințări externe la adresa Republicii Moldova, care pot provoca acțiuni militare în țară, nu există, dar autoritățile "la cererea curatorilor ar putea provoca ceva".

Despre acest lucru a fost declarat fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

"Cred că noi nu avem amenințări externe pentru Republica Moldova pentru ca aici să înceapă un război. Pericolul vine doar din partea actualilor conducători moldoveni. Ei pot face ceva pentru a provoca acest lcuru. Nu vedem nici un motiv prealabil ca cineva să ne atace, dar există riscul ca autoritățile actuale, prin acțiunile lor, să provoace ceva la cererea curatorilor occidentali, desigur", a spus el într-un interviu acordat postului de televiziune Rossia-24.

Dodon a subliniat că Republica Moldova nu trebuie să se implice în conflictul din Ucraina. "Marea majoritate a cetățenilor moldoveni doresc pace, noi nu avem nevoie de război, iar ceea ce se întîmplă în țara vecină – noi nu trebuie să ne implicăm nici de-o parte, nici de alta", a adăugat el.

21
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?