COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7236

Opinie: Maia Sandu a demonstrat că nu are capacități manageriale

9 oct. 2020,, 11:45   Politică
2734 10

Maia Sandu a demonstrat că nu are capacități manageriale, în special, să gestioneze situații de criză. Solicitat de Politics.MD, expertul politic Andrei Ilașciuc a făcut o radiografie a activității Maiei Sandu în calitate de premier și aduce un șir de exemple concludente, cînd lidera PAS a ratat din postura sa de manager.

„Referindu-ne la capacitățile manageriale ale candidatului Maia Sandu, se poate de vorbit despre ratare în a demonstra tuturor că ești mare reformator în justiție: vorbesc de concursurile de alegere a membrilor Curții Constituționale și a Procurorului General. Mai avem dezamăgiri în abilitățile manageriale, care și-au dat obștescul său sfîrșit odată cu auto-suspendarea din funcția de prim-ministru. Mai evidențiem și o deosebită eficiență în substituirea și inversarea esenței lucrurilor, cînd anti-reforma (închiderea școlilor), este dată drept reformă și optimizare. Mai reținem și gestionarea de către Guvernul Sandu a ajutorului acordat fermierilor afectați de înghețuri (ajutor pe care probabil că îl gestionează pînă astăzi odată ce nimeni din Guvernul Sandu nu poate să ne spună despre care sume este vorba). Cu alte cuvinte, mulțumesc Doamne, că în timp de pandemie, prim-ministrul Republicii Moldova nu este Maia Sandu” spune analistul Andrei Ilașciuc.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽