X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Opinie: Liderii partidelor ACUM investesc în tinerii săi deputați multă incultură

21 iul. 2020,, 10:40   Politică
3665 3

Deputații PAS și PPDA, deopotrivă cu cei din grupul Candu și Șor, au dat dovadă de multă incultură la ședința de ieri a Parlamentului, atunci cînd s-a dezbătut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Este opinia jurnalistului Boris Harea, exprimată într-o postare pe Facebook.

“Deputații din opoziție au venit mici și au plecat pitici. Liderii partidelor ACUM investesc în tinerii săi deputați multă incultură. Lipsa de experiență se mai iartă, dar aroganța și vulgaritatea lasă pată. Dar îi privește”, scrie Harea.

În schimb, consideră sursa citată, discursul premierului Chicu a fost bine structurat, în raport cu ieșirile necontrolate ale deputaților PAS și PPDA.

“Eu vreau să atrag atenția la discursul premierului Chicu - un discurs bine structurat - cu o doză de ironie și sarcasm la inițiativa deputaților cu moțiunea de cenzură. Deputații PAS și PPDA au pierdut, dar aceasta nu i-a făcut deloc eroi în fața propriului electorat, ci mult mai slabi - fără calcul și fără o strategie. Au mizat doar că vor ajunge la TV pe unde sînt răsfățați nemotivat. Adică și tv devine mic și pitic”, conchide Boris Harea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?