Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Opinie: la alegerile anticipate nu vor fi schimbări radicale dacă...

25 mai. 2019,, 10:00   Politică
4318 4

Alegerile parlamentare anticipate nu vor aduce cu sine schimbări radicale pentru cele trei mari partide care fac parte din actualul Parlament. Ele nu vor primi mai multe voturi decît în alegerile anterioare, dar pot primi mai puțin.

Această opinie a fost exprimată de secretarul CC al PCRM, fostul consilier al președintelui Moldova și fostul parlamentar Oleg Reidman, care a fost invitatul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC 21, transmite Noi.md.

Acesta a subliniat că democrația este un lucru costisitor, iar alegerile anticipate merită desfăşurate, deoarece pot ajuta la găsirea unei soluții la criza politică.

„Dar dacă alegătorii merg la vot ca concert, astăzi pentru unul, mîine pentru altul, aceasta înseamnă un singur lucru: o pierdere de timp. Dacă ei văd că au ales, dar nu se întîmplă nimic, pentru că scopurile și interesele sînt diferite, atunci trebuie să vă uitați atent cine şi ce obiective are și să mergeţi la alegeri nu fiind influenţaţi de tehnologiile electorale, de propagandă de la televiziune și radio, care vă spune cum să trăieşti ca să fie bine, dar să mergeţi avînd o opţiune în cunoștință de cauză după analizarea programelor și a obiectivelor tuturor partidelor", a declarat secretarul CC al PCRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?