Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Opinie: Întreaga tactică a lui Sandu se reduce la faptul că hoțul strigă: ”Țineți hoțul!”

29 mai. 2020,, 16:00   Politică
4731 16

Liderul PAS, Maia Sandu, dă tot mai multe semne de demență sau chiar de un marasm sincer, iar tactica ei se reduce la faptul că hoțul strigă: ”țineți hoțul!”

De această părere este deputatul în parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea pe pagina sa de pe rețeaua socială, analizînd ultimele ei declarații, transmite Noi.md.

"Ieri, iarăși a scos o perlă - Dodon controlează justiția, de aceea miliardul nu se va întoarce! Despre Aeroport și Air Moldova a tăcut. Ei, bine.
Ne-ar plăcea foarte mult dacă Dodon ar controla justiția.

Ar fi atunci atît de neînfricați Usatîi, Tauber, Șelin, Ghelici, Chirtoacă, Ghimpu ș.a.? În perioada lui Plahotniuc tăceau ca șoarecii! Și procurorul general știe de ce. Pînă în prezent, nu pot rosti cuvîntul "Plahotniuc"!

Ar deveni Candu, al cărui nume figurează în Raportul Comisiei parlamentare privind furtul miliardului, atît de vorbăreț, dacă justiția ar fi la Dodon? Dar Maia Sandu? Ea rostit numele lui Plahotniuc foarte rar și întotdeauna se uita în jur!


Absurd. Justiția lui Dodon nu doar că nu pune la închisoare, dar și închide dosarele criticilor lui Dodon! Sîrbu, Tkaciuk, Usatîi, Ursache, Bolboceanu - toți au închis dosarele! L-au lăsat pe Morari să plece! Și pe Chirinciuc! Nici o trimitere după gratii!

CC "controlată de Dodon" (în versiunea nebună a lui Sandu) - blochează toate legile guvernului și creditul rusesc de 200 de milioane de euro - în condițiile unei crize economice grele și a pandemiei!!!

Spunem așa cum este. Procuratura Generală se află încă în buzunarul lui Plahotniuc... cu excepția lui Stoianoglo. CC - în buzunarul Maiei Sandu, la fel ca jumătate din CSM și o grămadă de judecători în diferite instanțe.

De aceea nu se înaintează în dosarele penale. De aceea hoții și bandiții se plimbă la libertate, și chiar organizează mitinguri! Și de aceea, Sandu, care a votat pentru acordarea a 5,4 miliarde de lei băncilor lui Șor și pentru concesionarea Aeroportului, este atît de obraznică.

După cum a spus Candu, "în Europa nu s-ar fi întîmplat așa ceva". În UE ar fi stat la închisoare.

Iar la noi această ipocrită încă îi acuză pe alții de corupție! Și cînd încerci să te adresezi la PG, vin imediat ambasadorii! Nu o atingeți! De altfel, sancțiuni, probleme!!! Ivan Diacov, apropo, a mărturisit public că i-a închis cazul privind cumpărarea unor camere video sub presiune.

Cam așa. Hoțul strigă: "țineți hoțul!" - iată întreaga tactică a lui Sandu", a scris Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?