Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Opinie: Guvernul Sandu a depășit planul în termeni restrînși

6 dec. 2019,, 17:00   Politică
4437 2

Guvernul Maiei Sandu a repetat calea Guvernului Mircea Druc, depășind planul în termeni restrînși.

Opinia aparține șefului Reprezentanței TASS în Moldova Valeri Demidețchi și a fost exprimată în cadrul emisiunii „Механизм действия с Еленой Левицкой-Пахомовой” pe postul NTV-Moldova, un fragment din care autorul a postat pe canalul său Telegram Ivanovna, relatează Noi.md.

Valeri Demidețchi a menționat că atunci cînd Mircea Druc urma să fie propus în funcția de Prim-ministru, seara la el în cameră au venit mai mulți oameni deștepți care au atenționat asupra faptului că el nici măcar nu știe cum „se mișcă hîrtiile”, nu are cunoștințele și experiența necesară și prin urmare, va „eșua” pentru că trebuie să știe cum funcționează totul.

I s-a spus: „În plus, Guvernul tău va funcționa în condițiile prăbușirii URSS cînd toate firele se vor rupe, producția se va opri și nici nu știi cum se face acest lucru, cum să guvernezi. Gîndește-te bine, poate stai la o parte deocamdată, iar noi vom pune în frunte un manager cu experiență, un tehnocrat, iar apoi îl vom elimina și tu vei ieși în prim plan, deja obișnuit cu lucrurile”.

„El i-a trimis, iar un an mai tîrziu a zburat ca dopul, făcîndu-se de rușine. Aceeași situație a fost și în cazul Guvernului Sandu. Absolut la fel. Acum la fel am văzut un guvern de amatori care nu știau deloc cum să guverneze. A guverna și a vorbi despre management sînt două lucruri diferite. A fi un coordonator al proiectelor în organizații neguvernamentale, un „vorbitor” la televizor este departe de guvernare”, a declarat șeful Reprezentanței TASS în Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?