Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Opinie: „Gavriliță este singura din anturajul Președintelui care are calități pentru a prelua postul de prim-ministru”

27 ian. 2021,, 18:05   Politică
4921 7

Natalia Gavriliță este singura figură din anturajul Președintelui Maia Sandu care posedă calitățile necesare pentru a ocupa înalta funcție de prim-ministru, chiar și cu experiența sa insuficientă în activitatea publică administrativă.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, ex-ministru al Economiei din Moldova, în prezent expert independent Alexandru Muravschi, comentînd candidatura la funcția de prim-ministru înaintată de Președinte, relatează Noi.md.

„Deci, mișcarea este făcută.

Președintele a anunțat numele candidatului la funcția de prim-ministru - Natalia Gavriliță, fost ministru al Finanțelor în guvernul său în 2019.

În opinia mea, aceasta este singura figură din anturajul Președintelui care posedă calitățile necesare pentru a ocupa această poziție înaltă, chiar și cu experiența sa insuficientă în activitatea publică administrativă. Vom aștepta componența guvernului și programul propus de ea. Ei bine, ulterior totul depinde de obiectivele forțelor politice din Parlament.


În orice caz, cred că Natalia Gavriliță nu va reuși să devină prim-ministru de la prima încercare, deși nu pot spune acest lucru cu certitudine”, a scris Alexandr Muravschi pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?