X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Opinie: Figurile precum Candu ar trebui să fie alungate

24 mar. 2020,, 21:15   Politică
5304 4

Andrian Candu este un demagog performant care face speculații pe fundalul crizei și denaturează lucrurile. Iar figurile precum Andrian Candu ar trebui să fie alungate de la toate ședințele și întîlnirile, pentru că nu vor aduce nimic bun în țară.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, ex-ministrul Economiei Moldovei, în prezent expert independent Alexandru Muravschi, comentînd ultimele declarații ale liderului grupului parlamentar Pro-Moldova Andrian Candu, transmite Noi.md.

Alexandru Muravschi a menționat că nimeni nu-i acuză pe concetățenii noștri care lucrează în străinătate și nimeni nu le interzice să se întoarcă acasă.

„Este dreptul lor natural, chiar și a celor care au plecat și muncesc în baza pașaportului unei alte țări. DAR! Dacă compatrioții noștri care au decis să caute o parte mai bună sub un alt soare au un sentiment de responsabilitate, ei vor încerca să se abțină de la întoarcerea acasă în acest moment, în special cei din zonele afectate. Dacă totuși se întorc acasă, trebuie să respecte cu strictețe ordinele autorităților și să mențină carantina completă, dar să nu meargă pe la prieteni și să organizeze zilele de naștere și alte petreceri. Aceștia ar trebui sancționați sever, indiferent dacă au semne de boală sau nu. Dar oamenii precum Candu ar trebui să fie alungați de la toate ședințele și întîlnirile, deoarece că vor aduce nimic bun în țară”, a declarat fostul prim-ministru, ex-ministrul Economiei Moldovei, iar în prezent expert independent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?