Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Opinie: Electoratul lui Sandu nu crede în victoria sa (VIDEO)

22 oct. 2020,, 13:05   Politică
6474 6

Electoratul Maiei Sandu nu crede în victoria sa la alegerile prezidențiale și de vină sînt politehnologii care i-au impus ideea falsificării alegerilor.

Această opinie a fost exprimată de politehnologul Ian Lisnevski în cadrul emisiunii "Problema principală" cu Julia Fedorova pe NTV, transmite Enews.

"Există un portret clasic al politicianului sau președintelui, cum ar trebui acesta să arate. Religios, cu familie. Cine este mai responsabil, acela cîștigă mai multe procente. Firește, persoana care are experiență de manager, administrator cîștigă mai multe puncte”.

Ian Lisnevschi a dat exemplul Maiei Sandu.


"Ea a ocupat doar două posturi – de ministru și prim-ministru. Doar 16% din electoratul ei crede că ea va cîștiga. Ei nu cred în ea. Și vinovați sunt cei care au creat strategia de falsificare a alegerilor. Electoratul de dreapta, care ar dori să voteze pentru Sandu și Năstase, dar i se impune ideea falsificării, nu va merge la alegeri. Prin aceasta ei nu-l mobilizează să participe la primul sau al doilea tur. Ei creează premise pentru acțiuni după alegeri", a spus Ian Lisnevschi.

"Avem o țară liberă democratică, multe partide, observatori, multe organizații. În calitate de tehnolog politic vă spun că falsificarea alegerilor este mult mai scumpă decît orientarea electoratului într-o anumită direcție în timpul campaniei electorale. Este mult mai ușor să-l orientezi spre un anumit candidat decît să inventezi cum să falsificăm, să aruncăm buletinele", este convins politehnologul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?