X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Opinie: Dezvoltarea fostelor republici sovietice a urmat calea„ cui să ne vindem? ”

14 dec. 2020,, 15:50   Politică
5189 7

În esență, dezvoltarea tuturor fostelor republici sovietice a mers într-o singură direcție: "și cui să ne vindem? Cine ne va cumpăra și cine ne va întreține?"

Această opinie a fost exprimată de Jacob Kedmi, demnitar israelian, diplomat, expert militar-politic, fost șef al Serviciului secret israelian „Nativ”, în cadrul emisiunii „Mehanizm deistvia s Elenoi Levițkoi-Pakhomovoi” de pe postul de televiziune NTV Moldova, relatează Noi.md.

Potrivit lui, la final, în această competiție, o parte din republici a ales direcția greșită, cealaltă parte – direcția corectă.

„Acele legături firești care au existat și au fost create în Uniunea Sovietică, cei care nu le-au rupt - arată mai bine. Cei care le-au rupt arată mai rău. Pentru că speranța că în loc de ceea ce au primit de la Uniunea Sovietică sau în loc de ceea ce au primit de la Rusia, după acest divorț zgomotos, vor fi substituite de alți proprietari, nu s-a adeverit. S-a întîmplat ceea ce se întîmplă foarte des (să mă ierte femeile pentru comparație) cu fete tinere, prostuțe, subdezvoltate. Au fost folosite și atît! Aruncate!”, - a subliniat Yacob Kedmi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?