Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Opinie: "Conspirația SUA, Ucrainei și Moldovei împotriva Rusiei se va încheia cu o paradă rusească în capitalele lor"

15 ian. 2021,, 17:55   Politică
24942 39

Conspirația SUA, Ucrainei și Moldovei împotriva Rusiei se va încheia cu o paradă rusească în capitalele lor.

Această opinie a fost exprimată de către activistul civic și liderul mișcării ucrainenilor ruși Yurii Kot, transmite Noi.md.

Comentînd pentru ziarul Nation News întrevederea care a avut loc pe 12 ianuarie, la Kyiv, între noul președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, și președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, el a menționat că adevăratul scop al vizitei lui Sandu la Kyiv este oarecum diferit de cel anunțat oficial. În opinia sa, obiectivele reale ale acestei vizite sînt de a coordona acțiunile în cadrul conspirației anti-ruse sub patronajul SUA, dar toate acestea nu se vor termina cu nimic bun pentru "conspiratori".

"Piața ucraineană nu poate fi considerată mai atractivă pentru Moldova decît cea rusă. Și piața Moldovei nu este mai atractivă pentru Ucraina decît piața Rusiei? Această alianță a Moldovei și Ucrainei are, de fapt, un singur scop - să se unească și, la indicația Occidentului și a SUA, să lucreze împotriva Rusiei", a declarat activistul civic.

Yurii Kot a adăugat că rusofobii din diferite părți ale fostei Uniuni Sovietice se unesc în plan politic și mediatic, pentru a continua menținerea fundalului anti-rusesc, profitabil Vestului, a genera idei anti-ruse, a demoniza Moscova și a menține un nivel înalt al tensiunii la granițele Rusiei. De acest lucru este interesat în primul rînd SUA.


"Americanii se tem foarte mult de Rusia, se tem de puterea ei, se tem că Rusia va deveni și mai puternică, în primul rînd, datorită resurselor sale interne. De fapt, Occidentul ne-a atacat deja, ne-a atacat informațional, economic. SUA ne-ar fi atacat și pe cale militară, dar acolo se tem, pentru că înțeleg foarte bine că au pierdut de mai multe ori. Și vor pierde din nou, avînd în vedere dezvoltările avansate ale complexului militar-industrial al Rusiei. Să atace militar direct Occidentul nu poate, dar să folosească trădătorii este foarte convenabil. SUA sînt gata să lupte cu Rusia pînă la ultimul ucrainean, moldovean etc.", a spus Yurii Kot.

"Astăzi Sandu vine în Ucraina și strigă alături de naționaliștii ucraineni "slavă eroilor". Dar nu va fi întotdeauna așa, spune Kot.

"Deja strigăte naziste au răsunat pe acest pămînt, au răsunat și la Kiev. Și cum s-a terminat? Steagul victoriei asupra Reichstagului. Iar înainte de asta, a fost istoria cu Napoleon... Și cum s-a terminat? Cu faptul că trupele rusești au trecut cu paradă prin Paris. De data aceasta va fi la fel, rușii vor cîștiga", a conchis Yurii Kot.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?