X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Opinie: Ceea ce face opoziția în Moldova este criminal

3 apr. 2020,, 11:45   Politică
7586 27

Ceea ce face acum opoziția în Moldova este criminal.

De această părere este liderul mișcării naționale "Voievod", consilierul municipal din partea PSRM, Nicolae Pascaru, vorbind în cadrul emisiunii "Glavnoe" de la postul de televiziune TVC21, transmite Noi.md.

El a reamintit că într-una din fotografii, un militar, mergînd pe un cîmp minat, își ducea măgarul în spate, iar în partea de jos scria că îl duce nu pentru că îl iubește foarte mult, ci pentru ca măgarul să nu facă vreo greșeală și să nu explodeze împreună pe aceste mine.

"Iar ceea ce face opoziția la noi acum este criminal, acest lucru nu se încadrează în niciun limită. Usatîi își face spoturi publicitare pe rețelele de socializare. El crede că acest lucru îi va aduce PR. În filmulețe, oamenii critică guvernul și, la final, spun cît de bun e Renato Usatîi și așa mai departe... Nu e normal. Acest lucru trebuie oprit și trebuie să existe conștiință aici. Pentru că nimeni nu va cîștiga PR politic în vreme de ciumă. Toți vor suferi de aceasta", a menționat Nicolae Pascaru.

El a amintit că, dacă mai înainte oamenii veneau în Moldova de peste hotare și în prima săptămînă toți rîdeau. Apoi au văzut fotografii cu sicrie în Italia și s-au pus pe gînduri.


"Acum sicrie au apărut, din păcate, și în Moldova. Toată lumea este deja speriată, deoarece toată lumea are o familie. Toată lumea își face griji pentru copii și părinți. Dar trebuie să existe disciplină. Acum trebuie de dus un trai disciplinat, ca în China și Japonia. Trebuie să existe respect față de stat. Trebuie să respectăm lucrătorii medicali și polițiștii și să-i ascultăm pe toți", a menționat liderul Mișcării Naționale "Voievod".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?