Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Opinie: "Ce este în neregulă cu lupta împotriva corupției în Moldova?"

30 mai. 2022,, 14:45   Politică
2465 0

Evenimentele care au loc în prezent în Moldova pe alocuri nu corespund standardelor care trebuie respectate la construirea unui stat de drept și în lupta împotriva corupției.

Această opinie a fost exprimată de juristul Ion Dron, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" de la postul de televiziune NTV-Moldova, transmite Noi.md

"Trăim într-o perioadă în care ni s-a promis că va exista o luptă împotriva corupției și, desigur, oamenii așteaptă să vadă cine va apărea pe scenă. Cînd vine vorba de combaterea corupției, desigur, în prim plan vor ieși cătușele și organele legii. Dar acesta este un lucru obișnuit, pentru că trebuie să trecem de această perioadă prin demonstrarea puterii, dorinței de a schimba ceva. Dar, de fapt, cred că toate acestea vor trece și vom reveni la normal, deoarece ceea ce se întîmplă acum în unele locuri nu corespunde standardelor care trebuie respectate la construirea unui stat de drept, la combaterea corupției. Eu cred că trebuie să trecem peste acest lucru, trebuie să vedem acest lucru și apoi trebuie să reflectăm puțin, trebui să existe o perioadă de reflecție", a spus el.

"Toată lumea a trecut prin asta, și statele vecine au trecut prin aceasta. Romînia revine la normal. Așa că trebuie să trecem și noi prin asta. Este ca un fel de perioadă de adolescență care trebuie depășită. Cel mai rău lucru este ceea ce se întîmplă acum, că sînt distruse destinele unor oameni. Asta e partea cea mai rea. Și cel mai important lucru este că acest lucru este cumva dat uitării și totul este pus pe planul doi", a menționat Ion Dron.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?