Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Opinie: Blocul ACUM crede că îl ține pe Dumnezeu de barbă

24 mai. 2019,, 15:30   Politică
2798 2

Blocul ACUM este o formațiune politică care ajuns în parlament pentru prima dată, iar partidele care fac parte din acesta cred că îl țin pe Dumnezeu de barbă, dar, de fapt, deputații ACUM nu au nici un program constructiv.

Această opinie a fost exprimată de secretarul Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Moldova, fostul consilier al președintelui Republicii Moldova și fostul parlamentar Oleg Reidman, care a vorbit în cadrul emisiunii "Important" de pe canalul TVC 21, transmite Noi.md.

"Există fluturări de săbii, lănci și alte atribute de arme reci, dar, de fapt, ei nu au nimic concret pentru a oferi un sprijin serios pentru oameni. 26 mandate nu e puțin, dar nu le garantează nicio acțiune decisivă în cadrul parlamentului", a declarat Oleg Reidman.

El a mai reamintit că anterior liderul PAS, Maia Sandu, a cerut organizațiilor financiare internaționale să nu mai finanțeze Moldova, iar acum declară că numai ea poate garanta acordarea ajutorului din exterior pentru țara noastră.

"Noi știm ce înseamnă Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială și că în spatele lor se află Statele Unite ale Americii, care decid totul acolo. Se pare că Maia Sandu este susținută de Statele Unite și nu de poporul Moldovei", a declarat fostul consilier prezidențial, fost deputat al parlamentului.


El a reamintit, de asemenea, că în perioada guvernării sale, Partidul Comuniștilor a demonstrat tuturor că țara ar putea să se dezvolte cu succes fără așa-numita asistență din partea FMI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?