X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Opinie: Astăzi forțele externe nu sînt interesate de destabilizarea situației din Moldova

18 noi. 2019,, 17:45   Politică
2997 0

Astăzi forțele externe nu sînt interesate de destabilizarea situației din Moldova

Această opinie a fost exprimată de șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valerii Demidețki, vorbind în cadrul emisiunii „Întrebarea principală” cu Julia Feodorova pe canalul NTV Moldova, transmite Noi.md.

„Dacă ar fi vrut să destabilizeze aici situația, la noi demult ar fi umblat oameni cu uniforme verzi de camuflaj, strigînd ceva. Căci putem găsi mereu nebuni în orice țară. Acest lucru se vede după vecinii noștri", a spus el.

Vorbind despre sprijinul acordat Maiei Sandu de către americani, care, în persoana ambasadorului SUA în Moldova, Derek Hogan, au avut o întîlnire recentă cu reprezentanții Partidului Democrat din Moldova, după evenimentele politice recente din țara noastră, Valerii Demidețki a spus că ei ai ar fi trebuit să spună ceva în sprijinul Maiei Sandu, deoarece ea este considerată favorita Occidentului.

„Dar ei înțeleg și acceptă această situație așa cum este ea și ei toți au spus că cooperează cu cei care se află la guvernare. Și toți lucrează așa. Și americanii vor lucra cu cei aflați la guvernare în Moldova și vor lucra în funcție de ceea ce vor face aceste autorități”, a declarat șeful biroului TASS în Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?