COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Opinie: "Afirmația că "de peste hotare ne vor ajuta", amintește de romanul ”12 scaune”

25 noi. 2020,, 10:55   Politică
4290 10

Declarațiile reprezentanților partidelor moldovenești de dreapta privind crearea unor fonduri de susținere a antreprenorilor și populației din surse externe de finanțare amintesc de acțiunile escrocului Ostap Bender din vestitul roman "12 scaune" (12 стульев).

Declarația a fost făcută de jurnalistul Oleg Kosîh, în cadrul emisiunii "Acces direct" de la postul de televiziune NTV-Moldova.

"Orice antreprenor sau angajat cu mintea clară își dă seama că nimeni nu dă nimic în zadar. Și referirile la faptul că de peste hotare ne vor ajuta sînt deja clasice. Vă amintiți cum s-a încheiat totul în romanul "12 scaune", a menționat el.

Amintim că, în timpul campaniei electorale prezidențiale, reprezentanții Maiei Sandu au promis că vor atrage finanțare europeană pentru înființarea "Fondului de Argint", prin care va oferi servicii de îngrijire pentru persoanelor vîrstnice defavorizate și singure (asistența medicală la domiciliu, mese calde, alte servicii de îngrijire), precum și a Fondului de antreprenoriat și creștere economică, care să ofere finanțare pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii, în special a noilor întreprinderi.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X