X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Opinie: Acțiunea Maiei Sandu este sălbatică și inadecvată

27 mar. 2019,, 13:00   Politică
7645 12

Fostul parlamentar moldovean, Grigore Petrenco, care a primit azil politic și locuiește în Germania, consideră că acțiunea Maiei Sandu și a altor lideri din opoziția de dreapta din partea blocului ACUM, care nu au dat mîna cu președintele moldovean, Igor Dodon, este sălbatică și nepotrivită.

"Eu absolut nu sînt un susținător al lui Dodon, dar să vii la întîlnire cu el și să nu dai mîna, este un nivel ridicat de inadecvare. De ce atunci au mai venit? Mai mult decît atît, consultările de acest tip nu sînt obligatorii prin lege", a scris Grigore Petrenco pe pagina sa de pe o rețelea socială, transmite Noi.md.

"Cum poți conta în mod serios pe sprijinul unui pachet de acte legislative, dacă nu ești în stare nici măcar să te saluți într-un mod civilizat? Noi, ce, avem un război civil? Chiar și oponenții de război în astfel de cazuri, la negocieri, își dădeau mîna", a declarat fostul deputat în parlamentul Moldovei.

În opinia sa, ceea ce s-a întîmplat este pur și simplu sălbăticie.

"Dacă acesta este un fel de PR ieftin, atunci este un semnal periculos pentru societate, care va fi cu siguranță transmis sub formă de agresiune și ură. Susținătorii ACUM nu-i vor mai saluta pe susținătorii socialiștilor și viceversa. Cu ce se va sfîrși toate acestea? Societatea noastră și așa este împărțită, iar politicienii sînt indignați că anumite categorii de cetățeni influențează rezultatul "alegerilor". Ba sînt prea mulți transnistreni, ba sînt învinuite suburbiile Chișinăului, sau unioniștii, găgăuzii, pensionarii au votat prea activ etc.", a subliniat politicianul.


În opinia sa, așa-numiții liderii ai "opoziției pro-europene", Maia Sandu și Andrei Năstase, demonstrează un nivel ridicat de sălbăticie și inadecvare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?