X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Oleg Vasnețov: "Sperăm la evoluții pozitive în relațiile dintre Rusia și Moldova în 2023

31 dec. 2022,, 11:15   Politică
4021 1

Rusia speră că în noul an care vine, următoarea pagină din istoria relațiilor dintre Federația Rusă și Republica Moldova se va umple de evenimente pozitive, construite ținînd cont de beneficiul reciproc, cooperarea egală și interesele popoarelor țărilor noastre.

Desper acest lucru a afirmat în felicitarea sa Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, felicitînd din inimă cetățenii Moldovei, compatrioții ruși cu sosirea Anului Nou 2023 și frumoasa sărbătoare a Crăciunului, relatează Noi.md.

El le-a dorit din suflet multă sănătate, energie inepuizabilă și împlinirea tuturor viselor.

Diplomatul rus a reamintit că Anul Nou este cea mai iubită sărbătoare de familie de către adulți și copii, plină de sentimente bune și gînduri frumoase.

"Decorăm casa cu emoții speciale, oferim cadouri rudelor și prietenilor, ne punem dorințe sub bradul împodobit. Tradiția sărbătorii este înrădăcinată în trecutul profund. De pe vremea domnitorului Dmitri Cantemir și a împăratului Petru I, popoarele noastre le leagă o istorie comună veche de secole, relații fraterne, o singură credință ortodoxă, valori tradiționale și legături culturale strînse", a spus Oleg Vasnețov.


Ambasadorul Rusiei în Republica Moldova a subliniat că în ajunul Anului Nou, în mod tradițional, facem totalurile și planuri pentru viitor.

"Deși dialogul dintre țările noastre nu a fost unul ușor în anul care pleacă, totuși, 2022 a fost marcat de celebrarea unor date aniversare: 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice și 30 de ani de la începutul operațiunii unice de menținere a păcii pe Nistru. Sărbătorind Anul Nou, sperăm că următoarea pagină din istoria relațiilor dintre Federația Rusă și Republica Moldova va fi plină de evenimente pozitive, construite ținînd cont de beneficiul reciproc, cooperarea egală și interesele popoarelor țărilor noastre", a spus diplomatul rus.

El le-a urat sincer tuturor căldură familiară, confort, credință, speranță și dragoste.

"Vă doresc fericire în anul care vine 2023! Sărbători fericite, dragi prieteni și stimați compatrioți!", a subliniat Oleg Vasnețov.

20
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?