X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Oficial: Ce urmează după excluderea Marinei Tauber

4 dec. 2021,, 15:11   Politică
4421 24

După decizia Judecătoriei Bălți de sîmbătă, 4 decembrie, care a dispus excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți, CECEM urmează să se întrunească în ședință și să adopte o hotărîre în acest sens.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă reprezentanții CEC au comunicat că, în scurt timp, membrii CECEM Bălți urmează să se întrunească în ședință și să adopte o Hotărîre privind scoaterea Marinei Tauber, candidata Partidului Politic ȘOR, din cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți, transmite ZdG.

„Se va convoca CECEM Bălți și va adopta decizia. CECEM Bălți au fost obligați să execute Hotărîrea instanței”, a declarat Rodica Sîrbu, purtătoarea de cuvînt a CEC.

La 4 decembrie, ZdG a discutat cu reprezentanții CEC și i-a întrebat ce se întîmplă cu turul doi al alegerilor de la Bălți în cazul în care instanța de judecată decide scoaterea Marinei Tauber din cursa electorală pentru Primăria Bălți.

Atunci, responsabilii din cadrul CEC ne-au comunicat că „în cazul în care instanța de judecată decide să excludă un candidat din cursa pentru funcția de primar al municipiului Bălți tot magistrații ar urma să dea și soluția pentru modul în care va fi organizat turul doi al alegerilor”.


De menționat că Judecătoria Bălți a decis sîmbătă, 4 decembrie, scoaterea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria Bălți.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?