COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Oazu Nantoi explică de ce în Parlament Pro Moldova este numită Real Madrid

Gruparea Pro Moldova este Real Madrid al Moldovei, doar că nu la capitolul calitatea sau performanțele deputaților săi, ci a prețului cu care cumpărați aceștia. Este concluzia la care a ajuns parlamentarul PAS Oazu Nantoi, într-un comentariu pentru publicația Kommersant Info.

“Mare tărăboi în cotețul politic moldovenesc! Deputatul PSRM Ștefan Gațcan a avut o revelație și a decis să se alăture grupului Pro Moldova. NU degeaba Pro Moldova este numit Real Madrin pe culoarele Parlamentului, ținînd cont de costul jucătorilor cumpărați ”, a declarat Oazu Nantoi.

Iar în opinia poliologului Dionis Cenușă, isteria provocată de grupul Pro Moldova și Partidul Șor în jurul deputatului Ștefan Gațcan developează înverșunarea cu care aceste grupări vor să ajungă la putere.

“Epopeea in jurul lui Gațcan arată cît de mult Candu și Shor vor căderea Guvernului și deposedarea de voturi a socialiștilor și Democratilor. Guvernarea cu asemenea grupuri politice este un pericol, iar acest lucru trebuie înțeles de către Platforma DA și PAS (care deja este reticent). Aventurile cu crize politice pe timp de criză sanitară și economică in devenire vine cu riscuri majore”, scrie Dionis Cenușă, întro postare pe Facebook.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load