Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Oamenii lui Șor s-au adunat să deturneze un miting PAS-PPDA

13 aug. 2018,, 10:35   Politică
4138 4

Un nou episod în războiul dezinformării şi manipulării, purtat între Partidul Şor şi PPDA şi PAS.

Vicepreşedintele partidului Marina Tauber susţine că cele două formaţiuni şi-au anulat mitingul planificat pentru azi la Orhei "din cauza fricii". În replică, vicepreşedintele PPDA Alexandru Slusari a declarat că n-au proiectat nicio manifestare, azi, în localitatea condusă de Ilan Shor.

Potrivit vicepreședintelui Partidului Șor, Marina Tauber, Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr au anunțat un miting astăzi la Orhei, dar l-au anulat din cauza fricii. Pe de altă parte vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, a declarat că mișcarea de rezistență națională n-a avut planificat nicio manifestație la Orhei.

„PAS cu DA sînt niște fricoși, deși au anunțat un miting în fața Primăriei municipiului Orhei, aceștia nu au avut curajul să vină”, scrie Tauber în descrierea live-ului de la mitingul de astăzi de la Orhei.

PPDA neagă orice informație privind organizarea unui eveniment la Orhei.


„Dacă se planifica ceva la Orhei eu cu siguranță era să știu. Dar nu știu de unde au luat-o ei. Cred că din mintea bolnavă a lui Șor și Tauber. Noi în genere în zile lucrătoare nu organizăm proteste în centre raionale. Cred că isteria asta a lui Șor și Tauber se datorează dosarului lui Șor care se apropie de sentință”, ne-a spus Alexandru Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?