COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

O parlamentară PAS a menționat că Stoianoglo ar putea fi demis pînă în iarnă

7 sep. 11:00   Politică
4582 20

Procurorul general Alexandr Stoianoglo ar putea fi demis pînă în iarnă. Despre acest lucru a menționat parlamentara PAS Olesea Stamate, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Potrivit deputatei, în scurt timp va fi creată comisia de evaluare a procurorului general, care va avea la dispoziție 30 de zile pentru evaluare.

,,Urmează să fie creată această comisie care va examina activitatea procurorului general, care în termen de 30 de zile ar urma să prezinte CSP-ului concluziile. Temeiuri pentru aceste evaluări sînt suficiente, a declarat Olesea Stamate, în cadrul emisiunii Punctul pe Azi.

De asemenea, ea a spus că în continuare așteaptă demisia de bună voie a procurorului general, dar dacă acest lucru nu se va întîmpla, vor fi continuate procedurile legale de demitere.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X