X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

O nouă ședință la Președinție, cu participarea miniștrilor și deputaților PAS

26 dec. 2022,, 22:45   Politică
3275 0

Încă o ședință la Președinție cu membrii fracțiunii PAS și ai Guvernului a avut loc luni seara. Anunțul a fost făcut de către președintele Parlamentului Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune.

„A fost o ședință bună, am făcut bilanțul anului, procesele ce au loc, planurile etc”, a spus Grosu.

Președintele Parlamentului a spus că în cadrul ședinței a fost dată o apreciere critică a îndepliniții condițiilor înaintate de Uniunea Europeană, menționînd că sînt necesare mai multe eforturi din partea tuturor structurilor implicate. De asemenea, a fost trecută în revistă activitatea Guvernului și Parlamentului, transmite Noi.md cu referire la radiomoldova.md.

Referindu-se la unele afirmații că în PAS ar exista mai multe grupări, Igor Grosu a spus că în fracțiunea PAS au loc multe discuții, uneori chiar foarte aprinse, „pentru că fiecare are dreptul de a-și expune și de a-și argumenta poziția pe o anumită problemă.” „Noi avem o echipă foarte bună, foarte unită. sînt bucuros de realizările pe care le-am obținut. (...) Eu m-aș fi temut dacă totul ar fi fost decis cu vot unanim”, a declarat Igor Grosu.

În altă ordine de idei, președintele Legislativului a exclus noi remanieri de cadre la Guvern.


Amintim că după ședința din 16 noiembrie, care a avut loc la Președinție într-un format similar, au demisionat ministrul Economiei, Sergiu Gaibu și Secretarul general al Guvernului, Dumitru Udrea.

1
0
0
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?