Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O nouă încercare fără rezultat: Avocații lui Platon nu au fost lăsați la clientul lor

12 mar. 2019,, 10:40   Politică
2848 1

Avocații lui Veaceslav Platon se plîng că după ce au programat ieri o întîlnire cu clientul lor, angajații penitenciarului le-au amînat vizita pentru mai tîrziu, iar cînd au ajuns, aceștia nu au fost lăsați sa intre.

Avocații au publicat un filmuleț pe o rețea de socializare în care se vede cum cei doi încearcă să obțină permisiunea de a intra la clientul lor, dar fără nici un rezultat.

Aceștia au comunicat că angajații Penitenciarului nr. 13, le-au spus să se prezinte pentru întrevedere la orele 15, asta deși acum cîteva zile, spun ei, l-au înștiințat pe șeful penitenciarului, Igor Pintea, despre intenția de a se prezenta la orele 9.

Ulterior, la orele 15 nu li s-a permis să se vadă cu clientul lor, Platon Veaceslav, sub pretextul că nu ar fi locuri libere.

Aceștia au scris că: „Doar o persoană ca Pîntea, care are un dosar penal pentru tortură, primește o plăcere de a-și bate joc în acest hal de avocați”.


Seful Penitenciarului nr. 13, Igor Pîntea, încă nu a comentat acuzațiile aduse de avocați.

În 2017, Veceaslav Platon a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru escrocherie și spalare de bani în proporții deosebit de mari, în dosarul BEM.

Ulterior, el s-a mai ales cu o pedeapsa de 12 ani de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?