X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O misiune exploratorie a „Agenției Franceze pentru Dezvoltare” va întreprinde o vizită la Chișinău

20 mar. 2021,, 16:28   Politică
2480 1

O misiune exploratorie a grupului „Agenția Franceză pentru Dezvoltare” (AFD, Expertise France, Proparco) va efectua o vizită în Republica Moldova în perioada 21-24 martie.

Această misiune va examina oportunitățile de sprijin pentru dezvoltarea economică și socială a țării, precum și posibilitățile de susținere a reformelor din Moldova, transmite deschide.md.

Delegația grupului AFD se va întîlni cu președinta Maia Sandu și consilierii săi, reprezentanți ai mai multor ministere, Afaceri Externe și Integrare Europeană, Finanțe, Economie și Infrastructură, Sănătate, Justiție, Agricultură, Dezvoltare regională și Mediu.

De asemenea, experții vor avea întîlniri cu reprezentanți ai delegației europene la Chișinău, precum și cu donatori europeni și internaționali și cu cîteva companii din Republica Moldova și Franța.

„Această misiune a grupului AFD confirmă în mod concret dorința forte a Franței de a susține mișcarea de reformă și modernizare a Republicii Moldova. Ambasada Franței va comunica despre urmările concrete care ar putea fi rezervate acestei misiuni exploratorii”, au precizat reprezentanții Ambasadei franceze la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?