Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

O jurnalistă dezvăluie cum sînt atrași oamenii la protestele lui Șor

9 aug. 2018,, 11:21   Politică
5454 3

Tatiana Dhamanov, jurnalistă de la postul local de radio din Orhei, susține că în participanților la protestele organizate de Ilan Șor li se promit „distracții”.

Potrivit ei, de cele mai multe ori oamenii nu cunosc unde vor fi duși, și nici la ce fel de acțiune vor participa. Ei sînt aduși în mod organizat cu autocarele în zilele de sîmbătă și duminică, iar după fiecare acțiune de protest și se repartizează colete produse.

„În mulţime am zărit o femeie pe care am văzut-o şi la protestul din Chişinău. M-am apropiat de ea şi am întrebat-o cum a ajuns la protest. Mi-a zis că „ne-au adus la distracţie”. Femeia aceasta ştia că vine la Orheiland. Duminica trecută însă le-au dat mături şi le-au cerut să protesteze. Unii oameni habar nu aveau că sînt aduşi la protest. De regulă, în zilele de sîmbătă şi duminică, îi aduc în mod organizat, cu autocarele. Pe unii îi duc la Orheiland, pe alţii – la primărie, unde le arată filmul despre cine ar fi furat miliardul, în versiunea primarului Şor. Există un plan de activităţi de care se conduc. Cît plătesc pentru sală nu se ştie. Oamenii ies în fiecare sîmbătă şi duminică cu pungi de acolo. Îi aşteaptă transportul care îi duce în localităţile lor. sînt aduşi din diferite localităţi, chiar şi din Găgăuzia. Astfel ce e anormal devine normalitate. Autorităţile ştiu, dar nu reacţionează”, a menționat jurnalista Tatiana Dhamanov pentru cotidianul.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?